ארבע מדליות לישראל באולימפיאדה הבין-לאומית בכימיה!

ארבע מדליות לארבעת תלמידי משלחת ישראל לאולימפיאדה הבין-לאומית בכימיה!

ארבע מדליות לארבעת תלמידי משלחת ישראל לאולימפיאדה הבין-לאומית בכימיה, שהתקיימה השבוע ביפן במתכונת מקוונת, כולל מדליית זהב זו השנה השנייה ברציפות. הנבחרת שמתוכה נבחרו ארבעת חברי המשלחת הוכשרה בפקולטה לכימיה ע”ש שוליך בטכניון, בהובלת פרופ’ זאב גרוס והמאמנת הראשית ד”ר איזנה ניגל-אטינגר!
התלמידים השתתפו בקבלת פנים חגיגית בהשתתפות ראש הממשלה נפתלי בנט, שרת החינוך ד”ר יפעת שאשא ביטון וד”ר שמשון שושני, יו”ר מרכז מדעני העתיד.
ניר כהן, זוכה מדליית הזהב, ריגש את הנוכחים בהצגת המרכזיות של מקצוע הכימיה במדע ובטכנולוגיה העדכנית ביותר.
מדליית זהב: ניר כהן ממושב נטעים, תלמיד הגימנסיה הריאלית שבראשון לציון, כיתה י”א;
מדליית כסף: איתמר שטייניץ מרמת השרון, תלמיד הכפר הירוק ברמת השרון, כיתה י”ב;
מדליות ארד: נטע אייגר מקיבוץ טירת צבי, תלמיד שקד דרכא שבקיבוץ שדה אליהו, כיתה י’, וטל ששון מחדרה, תלמיד “גבעול” שבחדרה, כיתה י”א.
לכתבה באתר:
קרדיט לתמונות: עודד קרני, לע”מ